
Wanneer een gebruiker een aangepast veld aanmaakt, kan hij nu kiezen om het te delen — of niet — met de externe accounts die aan zijn organisatie zijn gekoppeld.
👉 Een klant kan beslissen om het zichtbaar te maken voor zijn dienstverleners.
👉 Een dienstverlener kan het delen met zijn klanten en/of zijn onderaannemers.
Een eenvoudige, maar essentiële verbetering om de informatiestroom binnen Bob! Desk beter te beheersen. ✅